Maskinreparationer

Er maskinen brudt sammen, er akslen knækket, eller skal motoren skiftes?

JLA-Teknik A/S håndterer alle former for maskinreparationer på en bred vifte af maskiner.

Stor ekspertise inden for maskinreparationer

Blandt vores kunder er alt fra trykkerier og bogbinderier til fødevarebranchen og entreprenører.

Derfor har vi stor ekspertise inden for et stort område og kan effektivt sørge for, at jeres maskine eller maskiner bliver fuldt funktionsdygtige igen.

På den måde kan I hurtigt vende tilbage til arbejdet, så maskin nedbrud rammer produktionen mindst muligt.

Garanti for kvalitet

Afhængig af skaden reparerer vi enten hos jer eller tager maskindelene med på vores eget værksted.​

Vi sørger naturligvis for at montere delene igen, og vi afslutter ikke opgaven, før vi er sikre på, at maskinen virker, som den skal.

Vi kan også hjælpe med:​

Vi er kendt for kvalitet, og det går vi aldrig på kompromis med. Målet er altid, at vores kunder skal være tilfredse med vores arbejde fra start til slut – hver gang.

Maskinservice

Vil du være sikker på, at maskinerne i jeres produktion er velfungerende til alle tider, så lad JLA-Teknik stå for maskinservice.


Vi har gennem mange år udført maskinservice og eftersyn på alle typer maskiner og udstyr i forskellige brancher, og derfor kan vi helt sikkert også hjælpe jer.

Grundig maskinservice

Vores erfarne serviceteknikere udfører altid en grundig og professionel maskinservice, og de sørger for korrekt udbedring og reparation, hvis de opdager fejl eller andre problemer.

Det sikrer, at du får det optimale ud af dine maskiner, så dit produktionsapparat ikke rammes af pludselige og omkostningsfulde produktionsstop.

Kontakt os for maskinservice

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 43 55 00 90, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller en fast aftale om maskinservice i Ishøj eller andre steder i og omkring København eller andetsteds på Sjælland.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du en god idé, som du ønsker realiseret, kan vi hjælpe med at føre den ud i livet.

Lad os hjælpe dig med at give produktionen det bedst mulige afsæt. Vi er med lige fra idé til skitse, tegning og fremstilling.

Med en løsning fra JLA-Teknik A/S er du sikker på et holdbart resultat – hver gang. Kvalitet og service i topklasse er nøgleord hos os, uanset hvilken opgavetype der er tale om.

Vi er en familieejet virksomhed, som blev grundlagt i 1974. I dag står René og Tim Anthony for den daglige ledelse, efter at de har overtaget firmaet efter deres far. - Læs mere

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til jla@jla-teknik.dk

Henvendelser besvares hurtigst muligt

J.L.A. TEKNIK A/S

CVR​: 87148211

Baldersbækvej 37, 2635 Ishøj​

Klik her for rutevejledning